Site Loader

Pentas Moulding, één van m’n klanten, produceert onder andere grote complexe kunststof produkten. Hun klanten verwachten een hoge kwaliteit. Door kwaliteitsmetingen te doen gedurende ieder moment in hun productie proces wordt dit gerealiseerd. Soms gaat dit steekproefsgewijs, soms wordt ieder onderdeel bekeken. Om het verpakken te controleren heb ik met FileMaker Pro een iPad module ontwikkeld die de gebruiker een keuze laat maken tussen een willekeurige reeks foto’s van een goed verpakt product of een verkeerd verpakt product. Door de foto te kiezen die lijkt op de werkelijkheid geeft de gebruiker aan of de verpakking juist is. Pas daarna kan het verpakte product vrijgegeven worden voor transport naar de eindgebruiker. Er zijn bij Pentas nog andere modules die draaien op een iPad: voorraad telling, pakbon controle, order picking, product controle en nog veel meer. Handig dat de gegevens direct beschikbaar zijn daar waar je ze nodig hebt en dat het resultaat van je controle direct het systeem in gaat en verwerkt is. Dit verkort doorlooptijden en de kwaliteit gaat omhoog.

Post Author: fmpadmin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *