Site Loader

Wat als je database praat met je agenda? Afgelopen week heb ik een toepassing gemaakt voor een klant die graag zijn deadlines wilde zien in zijn agenda. Ze stonden al in zijn FileMaker database, maar een agenda is toch veel overzichtelijker. Deze oplossing draait nu op een Mac en Apple’s agenda app. Het kan wel eens handig zijn als je database praat met je agenda, dan kan je bijvoorbeeld je uren administratie bijhouden, of zien wanneer een deadline nadert. Je kunt ook je planning aanpassen in je agenda en die gegevens weer terugvinden in je database. Agenda’s praten weer met je smart phone. De mogelijkheden zijn legio. Allemaal goed te organiseren met FileMaker Pro en bijvoorbeeld de MBS plugin. Heb je vragen? Stuur me een bericht!

Post Author: fmpadmin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *